Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Projekt z adaptacją.
Chciałabym skorzystać z promocji która się ukazała do 10 marca 2025 roku i zamówić projekt BODZISZEK Kod: DM-6632 . Proszę o odpowiedź czy dokonują Państwo również adaptacji do tego projektu z małymi zmianami, (gotowy projekt do złożenia w Starostwie na budowę domu mieszkalnego jednorodzinnego na z ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Lucyna Piechowicz adres email: lucynka29@wp.pl
1
2025-03-10 12:54:51
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Dm-6632
Witam czy jest możliwość zmiany ogrzewania na kominek wolnostojący i drugie źródło alternatywne jako klimatyzację
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Wiata
Dzień dobry. Mam pytanie do projektu Bodziszek 6632.czy jest możliwosc umiejscowienia wiaty na samochód po lewej stronie od wejścia. I jaki byłby koszt
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Projekt domu DM-6632
Dzień dobry. Interesuje mnie zakup tego projektu. Chcę u Państwa zamówić go z naniesionymi zmianami : kąt dachu 35 stopni, dach pokryty dachówką ceramiczną, piec do ogrzewania elektryczny. Jaka będzie kwota za projekt z naniesionymi zmianami? Proszę nie odsyłać do lokalnego architekta. Wiem o czym ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna
1
2021-03-31 12:02:13
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Projekt bodziszek
Dzień dobry. Czy jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 30 stopni oraz zmniejszenia liczby okien w salonie. Chciałabym w salonie tylko jedno okno balkonowe od strony ogrodu i jedno okno zwykle w kuchni. W łazience okno od strony frontu i drugim pokoju okno od ogrodu. Zmniejszyć łazienkę do ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kowalczyk
1
2021-03-01 12:35:20
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Koszt budowy
Witam interesuje mnie ten projekt i jestem ciekaw czy ktoś już zaczął budowę jakie ma koszty z tym związane i w z jakiego materiału.pozdr Daniel proszę pisać na mój mail danielzrakowa@gmail.com
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Zmiany w projekcie BODZISZEK
Witam
Mam kilka pytań dotyczących tego projektu:
- może być zbudowany w technologii szkieletowej
- ogrzewanie elektryczne plus kominek typu koza
- zamiana - przesunięcie, tak by łazienka znajdowała się z tyłu a sypialnia z przodu i rezygnacja z pomieszczenia gospodarczego, zmiana rozmieszczenia ...
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Zmiany w projekcie na potrzebę wygospodarowania kotłowni
Szanowne biuro projektowe, uprzejmie proszę o informację, czy w trakcie budowy domu "Bodziszek", mogę dokonać następujących zmian:
- dokonać zamiany miejscami łazienki z pomieszczeniem gospodarczym?
- do pomieszczenia gospodarczego na elewacji bocznej wstawić drzwi w miejscu aktualnego ...